More
  AcasăSanatateFatete dentare – tot ce trebuie sa stiti

  Fatete dentare – tot ce trebuie sa stiti

  Fatete dentare – tot ce trebuie sa stiti

  Fateta dentara reprezinta o modalitate eficienta de a imbunatati aspectul danturii. Constituie o optiune estetica extrem de populara pentru a corecta anumite defecte ale danturii precum un dinte fisurat sau decolorat. Pot fi in egala masura folosite pentru a corecta unele defecte de aliniere minore, defecte pentru care aparatul dentar nu este obligatoriu.

  Fatetele dentare sunt realizate de obicei din portelan, dar exista si alte tipuri de fatete dentare, care sunt realizate din compozit. Cu toate acestea, fatetele din compozit nu sunt la fel de populare ca cele din portelan. Portelanul este materialul ales pentru fatete, deoarece proprietatile sale sunt foarte asemanatoare cu cele ale smaltului dentar si, prin urmare, fatetele din portelan au un aspect mai natural. 

  Inainte de a lua decizia de a opta pentru fatete dentare, este sa cunoasteti mai multe lucruri despre acestea. Un lucru va va ajuta sa luati o decizie in cunostinta de cauza cu privire la faptul ca fatetel dentare reprezinta cea mai buna optiune pentru dumneavoastra.

  Beneficiile fatetelor dentare

  Cele mai citite articole

  Fatetele dentare rezolva probleme precum dintii distantati, dintii strambi si dintii decolorati. Este un invelis subtire pe care medicul dentist o aseaza peste dintii din fata pentru a le da aspectul dorit. Fatetele dentare au mai multe avantaje. Prin urmare, ramane o optiune populara pentru multi oameni. Iata cateva avantaje oferite:

  O fateta dentara confera un aspect natural dintelui 

  O fateta dentara este foarte eficienta atunci cand vine vorba de imbunatatirea aspectului dintilor. Are un aspect foarte natural, astfel incat persoanele din jurul tau nu isi dau seama ca le ai.

  Nu dauneaza gingiilor

  Gingiile pot tolera foarte bine o fateta dentara. Acest lucru este foarte important, deoarece gingiile inflamate pot face foarte dificila indeplinirea sarcinilor zilnice, cum ar fi mancatul si bautul. Faptul ca va puteti bucura de confortul unei fatete dentare face ca aceasta sa fie o optiune atractiva pentru multe persoane.

  Fatetele dentare sunt usor de aplicat

  O fateta dentara nu necesita atat de multa modelare ca alte optiuni. Acest lucru inseamna ca este nevoie de mai putin timp petrecut la dentist. Acesta este un avantaj urias pentru persoanele care nu au mult timp liber.

  Cele mai citite articole

  Articole Asemanatoare

  Articole Populare