More
  AcasăTravelCe poti face intr-o excursie la Disneyland?

  Ce poti face intr-o excursie la Disneyland?

  Ce poti face intr-o excursie la Disneyland?

  Eroii din povestile clasice si personajele din desenele animate au creat lumi fantastice pentru copii din toate timpurile, iar posibilitatea de a-i intalni in viata reala este un vis de care se vor bucura copiii si adultii deopotriva. 

  Acest lucru este posibil in cadrul bine cunoscutului parc Disneyland. In plus, aici sunt disponibile numeroase activitati, jocuri si spectacole, care includ personajele din povestile clasice si pe cele din desenele animate moderne. 

  Unde se pot caza turistii care viziteaza parcul Disneyland Paris? 

  Cu toate ca este un parc de distractii care se adreseaza in mod special copiilor, o vacanta la Disneyland Paris va fi si pe placul adultilor, care isi pot retrai copilaria si se pot bucura, alaturi de copiii lor, de intalnirea cu personajele preferate din povestile Disney si de experientele dintr-un astfel de parc. 

  O astfel de vacanta poate fi planificata pe cont propriu sau cu ajutorul unei agentii de turism, mai ales ca cele mai multe agentiilor de acest gen au pachete speciale pentru excursiile la Disneyland. Aceste pachete pot cuprinde de la biletele de avion si cazare, la transportul de la aeroport la hotel si retur, mese incluse si chiar bilete de intrare in parc. 

  Cele mai citite articole

  In ceea ce priveste hotelurile, in jurul parcului exista numeroase resorturi cu hoteluri care au tematici inspirate de Disney, dar si hoteluri partenere, turistii cazati aici bucurandu-se de numeroase beneficii. Exista si posibilitatea de cazare in oras, in Paris, numai ca in acest caz turistii trebuie sa ia in considerare si transportul de la hotel la parcul de distractii. 

  Ce activitati sunt disponibile la Disneyland? 

  In cadrul Disneyland Paris exista doua parcuri tematice: Disneyland Park si Walt Disney Studio Park. Daca primul dintre cele doua parcuri este cel in care pot fi intalnite personajele din povestile clasice si unde exista activitati si distractii pentru copii de toate varstele, cel de-al doilea este locul de intalnire al personajelor din desenele moderne, al carui activitati se adreseaza in special copiilor mai mari. 

  La randul sau, Disneyland Park este impartit in 4 zone, dupa cum urmeaza: Adventureland, Frontierland, Fantasyland si Discoveryland, fiecare cu specificul sau si cu activitati diverse, pentru anumite categorii de public. 

  Prin urmare, Disneyland este un loc magic pentru toti cei care ii trec pragul, indiferent de varsta, deoarece in interiorul fiecarui adult inca mai exista un suflet de copil care se va bucura de intalnirea cu personajele din povesti. 

  Cele mai citite articole

  Articole Asemanatoare

  Articole Populare