More
  AcasăCasa & GradinaCe modele de usi de interior se potrivesc la un apartament de...

  Ce modele de usi de interior se potrivesc la un apartament de bloc?

  In momentul in care doresc sa renoveze apartamentul, oamenii se intreaba daca exista un anumit tip de usi care sa se potriveasca unei astfel de locuinte. In realitate, spatiul este unul dintre cele mai importante aspecte care dicteaza alegerea tipului usilor de interior. 

  Daca este vorba despre un apartament spatios, se poate alege orice fel de usa pentru camere, in schimb, un apartament mic si inghesuit presupune o atentie deosebita in alegerea usilor de interior. Acestea trebuie totusi sa isi indeplineasca rolurile principale, de izolare termica si fonica, dar si aspectul estetic. 

  Ce fel de usi de interior se potrivesc unui apartament mic? 

  In prezent, exista o gama foarte vasta de usi de interior, motiv pentru care pot fi gasite usi potrivite pentru orice fel de spatiu, inclusiv pentru un apartament mic. 

  In functie de spatiul disponibil si de destinatia incaperii se pot alege usi glisante sau usi pliabile, de tip acordeon. De asemenea, usile din MDF, realizate la comanda, pe dimensiunile clientului, sunt o alegere foarte potrivita. 

  Cele mai citite articole

  Astfel de usi pot fi gasite in portofoliul de usi Porta Doors, unul dintre cei mai apreciati producatori de usi de interior, unde calitatea este unul dintre principalele criterii de care se tine cont in procesul de productie. In plus, acestea sunt disponibile intr-o varietate de modele si culori, ceea ce permite adaptarea la orice fel de spatiu sau incapere, indiferent de dimensiune sau destinatie. 

  Usile cu oglinda sau cu geam sunt si ele o varianta potrivita pentru apartamentele mici, deoarece ofera senzatia de spatiu si permite o buna iluminare a acestora. 

  Modele de usi pentru apartamentele spatioase 

  Cei care locuiesc in apartamente spatioase au o libertate foarte mare in alegerea usilor de interior. Acestia pot opta pentru usi clasice, in modele simple, sau usi cu un design sau o forma deosebita. De exemplu, o usa dubla, din sticla, va oferi un aer elegant oricarei incaperi, numai ca este potrivita camerei de zi. Pentru dormitoare se poate alege un tip de usa plina, pentru a garanta intimitatea, dar intr-o culoare aparte sau cu un design grafic deosebit. 

  Indiferent pentru ce tip de spatiu sau de locuinta sunt alese, usile de interior de la Porta Doors se potrivesc in orice situatie. Important este insa sa se aleaga dimensiunile corecte si modelele potrivite, care sa se integreze in stilul de amenajare al spatiului respectiv.  

  Cele mai citite articole

  Articole Asemanatoare

  Articole Populare