More
  AcasăSanatateTot ce trebuie sa stii despre fatetele dentare si cum te pot...

  Tot ce trebuie sa stii despre fatetele dentare si cum te pot ajuta

  Tot ce trebuie sa stii despre fatetele dentare si cum te pot ajuta

  Estetica dentara este o latura medicala care a capatat un nivel mai ridicat de popularitate in ultima vreme, mai ales pentru ca tot mai multe persoane au inceput sa isi doreasca sa obtina un zambet cat mai radiant si stralucitor. In prezent, exista o multime de tratamente care au capacitatea de a insanatosi dintii, dar si de a le oferi un aspect de-a dreptul placut. De exemplu, tratamentul cu fatete dentare este unul dintre cele mai folosite si solicitate, datorita faptului ca ajuta semnificativ la capatarea unui zambet frumos.

  Pacientii care vor sa-si aplice fatete dentare, trebuie sa aiba in vedere materialul din care sunt confectionate, pentru a fi rezistente in timp. De regula, sunt realizate din ceramica sau dintr-un material compozit dintre care cel mai mare grad de popularitate il capata chiar fatetele din ceramica. Nu numai ca nu isi schimba culoarea odata cu trecerea timpului, dar au si o durata de viata de aproximativ 15 ani.

  3 lucruri pe care trebuie sa le stii despre fatetele dentare

  1. Solutie pentru dintii strambi

  Exista o multime de persoane care se confrunta cu problema dintilor strambi. Aceasta afecteaza, de cele mai multe ori, igiena orala, dar si increderea in sine. Din fericire, problema poate sa fie ameliorata cu ajutorul fatetelor dentare, care sunt aplicate peste dintii naturali si care corecteaza orice aspect inestetic.  Astfel, structura dentara va fi uniforma.

  2. Rezistenta crescuta la pete

  Cele mai citite articole

  Multi isi fac griji ca, in timp, fatetele dentare ar putea sa isi modifice culoarea din cauza alimentelor si bauturilor puternic colorate, dobandind pete neplacute. Din fericire, fatetele din ceramica nu atrag astfel de pete, mai ales daca sunt intretinute in mod corespunzator. Medicii stomatologi recomanda respectarea igienei orale in fiecare zi.

  3. Protejarea suprafetei dintilor

  Fatetele dentare nu isi indeplinesc doar rolul estetic, ci il indeplinesc si pe cel medical, avand capacitatea de a proteja suprafata dintilor si de a trata sensibilitatea dentara. Cu toate acestea, nu se recomanda folosirea unui astfel de tratament in cazul in care pacientul sufera de bruxism.

  In concluzie, fatetele intra in categoria inovatiilor in ceea ce priveste estetica dentara, fiind cele catre care isi indreapta atentia un numar generos de pacienti.

  Cele mai citite articole

  Articole Asemanatoare

  Articole Populare