More
  AcasăLifestyleDesign dormitor mic

  Design dormitor mic

  Design dormitor mic

  Tips pentru decorarea unui dormitor mic

  Atunci cand vine vorba de amenajarea unui dormitor, dimensiunea conteaza. Un dormitor mic poate fi transformat intr-un spatiu primitor si stilat, cu putin efort si cateva trucuri ingenioase. Iata cateva sfaturi si cateva idei pentru a transforma un dormitor mic intr-unul practic si modern.

  Alege culori deschise pentru a mari spatiul

  Cel mai bun mod de a obtine un aspect luminos si aerisit in dormitorul tau mic este sa folosesti culori deschise. Puteti sa optati pentru o nuanta neutra sau sa alegeti una mai vibrant, in functie de gusturile personale. Acest truc este excelent in special pentru cei care au o oglinda mare prinsa de unul din pereti.

  Foloseste cat mai putine piese de mobilier

  Un alt truc pentru amenajarea unui dormitor mic este sa reduci la minimum numarul de piese de mobilier. Puteti sa optati pentru un pat cu lada de depozitare sub el, o comoda si o noptiera. Puteti sa incercati si sa folositi rafturi pe pereti pentru a economisi spatiu.

  Foloseste asternuturi cu modele mari pentru a crea impresia de spatiu

  Cele mai citite articole

  Un lucru important pentru dormitorul tau mic este sa folosesti asternuturi cu modele mari si vii pentru a crea impresia unei camere mai spatioase. Puteti sa optati pentru flori, dungi sau modele abstracte care sa atraga atentia si sa umple spatiul.

  Introdu un covor mare pentru a mari spatiul

  Un covor mare va poate crea senzatia ca spatiul camerei este mai mare. Puteti sa optati pentru nuanțe neutre care sa se potriveasca cu restul designului camerei. Daca alegeti un covor mare, asigurati-va ca marginile patului se potrivesc cu designul.

  Adauga cateva decoratiuni pentru a adauga personalitate

  Este important sa adaugati ceva personalitate in spatiul tau mic, cum ar fi corpurile de iluminat, oglinda, tablouri sau chiar o planta. Aceste elemente sunt usor de adaugat si vor aduce o nota proaspata in camera ta.

  Amenajarea unui dormitor mic poate parea o provocare. Cu toate acestea, daca alegeti sa folositi culori deschise, sa folositi cat mai putine piese de mobilier, asternuturi cu modele mari si covor mare, si sa adaugati cateva decoratiuni, veti reusi sa creati un mediu placut si stilat pentru relaxare. Asadar, folositi aceste sfaturi si transformati dormitorul mic intr-unul primitor si modern.

  Cele mai citite articole

  Articolul precedent
  Articolul următor
  Articole Asemanatoare

  Articole Populare