More
  AcasăAutoDesign bmw

  Design bmw

  Design bmw

  Cele mai bune modele de design BMW

  BMW este o companie germana de auto producatoare de automobile de lux si motoare, precum si producator de motociclete. Initial, compania a fost fondata in 1916 ca producator de motociclete, iar ultimul sau model a fost lansat in 1973. Cu toate acestea, compania a inceput sa produca masini in 1928 si, de atunci, s-a bucurat de o mare popularitate. Desi a existat o scadere a vanzarilor dupa anii ’70, BMW a reusit sa ramana un lider in domeniul designului de masini.

  Istoricul designului BMW

  Istoria designului BMW a inceput in 1952, cand compania a lansat prima sa masina cu motor cu 4 cilindri. De atunci, au urmat mai multe modele si concepte inovatoare. In 1960, BMW a lansat primul sau model de masina cu motor cu 6 cilindri, denumit "New Six". Acest model a fost prima masina BMW cu o linie de design moderna si a fost primul care a introdus caracteristicile simbolice ale marcii, cum ar fi calota, grila si linia de design clasica.

  Designul modern BMW

  La sfarsitul anilor ’90, BMW a reintrodus designul clasic, cunoscut sub numele de "Bangle", care a adus o schimbare majora in modul in care masinile BMW erau vazute si folosite. Acest design a oferit masinilor BMW un look mai modern si mai indraznet, si a ajutat compania sa va prezinte produsele sale catre generatiile noi de soferi. In prezent, BMW foloseste un design modern, care imbina elemente clasice si moderne, pentru a crea un look unic si modern.

  Elementele cheie ale designului BMW

  Cele mai citite articole

  Elementele principale ale designului BMW sunt calota, grila, ornamentele, forma exterioara si interiorul masinii. Calota este partea superioara a masinii care include informatii despre marca si logoul companiei. Grila se afla in partea de jos a calotei si este folosita pentru a directiona fluxul de aer in interiorul masinii. Ornamentele se afla pe lateralele masinii si sunt folosite pentru a da masinii un aspect mai elegant. Forma exterioara se refera la formele si dimensiunile masinii, in timp ce interiorul include elemente precum scaunele, volanul si alte componente interioare.

  Cele mai populare modele BMW

  Printre cele mai populare modele BMW se numara Seria 3, Seria 5 si Seria 7. Fiecare dintre aceste modele foloseste elemente unice de design pentru a se potrivi cu personalitatea soferului. Fiecare model este construit pentru a oferi o experienta de conducere deosebita si pentru a oferi utilizatorilor o varietate de caracteristici, inclusiv controlul tractiunii, controlul stabilitatii si sisteme audio avansate.

  Moduri de a personaliza designul BMW

  Odata ce ai achizitionat o masina BMW, poti personaliza designul acesteia. O modalitate de a personaliza design-ul BMW este prin schimbarea jantelor. Exista o varietate de jante disponibile care pot da un look nou masinii tale. De asemenea, poti adauga ornamente exterioare precum spoileruri, aripi si alte accesorii care sa completeze design-ul masinii.

  Concluzie

  Designul BMW este recunoscut in intreaga lume ca unul inovator si modern. Compania a creat modele unice, care au fost vazute ca standarde in domeniul designului auto. Aceasta a facut posibila personalizarea design-ului masinii tale, oferindu-ti o experienta de conducere unica si atragatoare.

  Cele mai citite articole

  Articolul precedent
  Articolul următor
  Articole Asemanatoare

  Articole Populare