More
  AcasăUncategorizedDesign baie mica

  Design baie mica

  Design baie mica

  planificarea

  O baie mică poate fi o provocare interesantă pentru orice designer de interior. Obiectivul principal al oricărui proiect de amenajare a unei bai mici este acela de a maximiza spațiul disponibil și de a crea o baie funcțională și elegantă. Acest lucru se poate face cu ajutorul materialelor și produselor potrivite, alegerea unor culori neutre și a unei scheme de iluminare adecvate. Înainte de a începe proiectul, trebuie să luați în considerare multe factori, inclusiv scopul, stilul și funcționalitatea băii.

  iluminat

  O baie mică necesită o strategie de iluminare eficientă. Aceasta include atât iluminatul general cât și iluminatul accentuat. Iluminatul din tavan, în general, trebuie să fie destul de puternic, în concluzie, este important să se acorde atenție și iluminatului accentuat. Acesta poate fi lămpi de birou sau de perete, așezate în zonele specifice, unde sunt necesare. Iluminatul cu LED poate fi o soluție excelentă pentru spații mici, oferind o lumină mai blândă și economisind energie.

  mobila

  O baie mică poate beneficia de o mobilă inteligentă și funcțională. Se poate alege o mobilă sub bazin, cu un sertar sau chiar un dulap suspendat în care să fie depozitate produsele de igienă personală și alte articole mici. Pentru a economisi spațiu, puteți alege să montați o oglindă pe ușă sau pe perete. Este important să se selecteze materiale durabile, ușor de curățat, care să se potrivească cu restul decorațiunilor. În plus, scaunele sau rafturile pot fi montate pe perete pentru a economisi spațiu.

  culori

  Cele mai citite articole

  Culorile sunt un element de design important. Pentru o baie mică, se recomandă folosirea culorilor neutre, cum ar fi alb, brun sau bej pentru a crea un aspect spațios și aerisit. Aceste culori se pot completa cu accente colorate, cum ar fi perdele, covorașe sau ștergare de mâini, pentru a aduce un plus de culoare și de stil. Uneori, puteți alege să vopsiți unul dintre pereți cu o culoare mai intensă pentru a crea un efect dramatic.

  accesorii

  Accesoriile completează aspectul băii. Acestea includ fotografii, instrumente de artă și decorațiuni. Pentru o baie mică, se recomandă ca aceste accesorii să fie selectate cu grijă. Este important să le alegeți pe cele care se potrivesc cu stilul băii și care nu vor încărca prea mult spațiul. Pentru a economisi spațiu, se recomandă selectarea unor accesorii care se pot fixa pe perete.

  concluzie

  Proiectul unei băi mici poate fi foarte interesant. Acest lucru se poate realiza printr-o planificare adecvată, alegerea unor materiale și produse potrivite, alegerea unei scheme de iluminare adecvate și a unei palete de culori neutre. Accesoriile sunt foarte importante, dar acestea trebuie selectate cu atenție și grijă pentru a se potrivi cu stilul și designul băii.

  Cele mai citite articole

  Articole Asemanatoare

  Articole Populare