More
  AcasăDiverseDe ce sa alegi halele de inchiriat in detrimentul unui spatiu de...

  De ce sa alegi halele de inchiriat in detrimentul unui spatiu de productie propriu?

  Activitatile de productie sau de depozitare si logistica au nevoie de o suprafata mare pentru a se putea desfasura in conditii optime. Drept urmare, antreprenorii sau managerii companiilor a caror activitate include si astfel de servicii au in vedere gasirea unui spatiu care sa le indeplineasca toate cerintele, exigentele. 

  O astfel de hala, indiferent ca este vorba despre spatii de depozitare sau pentru productie, trebuie sa aiba dimensiunile potrivite pentru marimea afacerii, poate chiar sa permita o extindere. De asemenea, trebuie sa ofere acces la utilitati si facilitati esentiale desfasurarii activitatii respective. 

  Care sunt motivele pentru care antreprenorii apeleaza la hale de inchiriat? 

  In foarte multe cazuri, alegerea unei hale de inchiriat in detrimentul unui astfel de spatiu aflat in proprietatea companiei poate fi mult mai avantajos. De exemplu, inchirierea unei hale industriale se realizeaza pe o perioada determinata de timp, ceea ce permite companiei sa isi mute locatia daca nu facilitatile nu mai sunt potrivite activitatii sau daca spatiul a devenit insuficient. 

  Cele mai citite articole

  Prin urmare, planurile de dezvoltare a afacerii sunt unul dintre principalele motive pentru care antreprenorii sunt in cautarea unor spatii depozitare in Cluj, mai ales ca acesta este unul dintre cele mai dinamice si importante orase din tara in ceea ce priveste sectorul economic si industrial. 

  De asemenea, un alt motiv pentru care halele de inchiriat sunt preferate in detrimentul unora proprii este valoarea investitiei pe care o presupune un astfel de proiect. Pentru a putea avea propria hala industriala, compania trebuie sa detina un teren suficient de mare si cu o pozitionare avantajoasa, cat mai aproape de partenerii de afaceri sau de rutele comerciale. 

  Cum parcurile industriale sunt dezvoltate, in general, in puncte comerciale importante, fiind totodata prezente companii numeroase si din diferite sectoare de activitate in astfel de parcuri, alegerea unui depozit de inchiriat Cluj, intr-un parc industrial, poate fi o solutie foarte avantajoasa. Astfel, nu numai ca se obtine spatiul necesar desfasurarii activitatii de productie si/ sau depozitare, dar poate contribui si la dezvoltarea afacerii, prin facilitarea interactiunii si incheierii de parteneriate cu alte companii importante. 

  Drept urmare, costurile cu chiria si utilitatile vor fi unele care nu vor afecta bugetul companiei si care vor permite chiar reinvestirea profitului in alte ramuri mai importante, care vor ajuta la dezvoltarea afacerii. Depozitele de inchiriat pot fi cea mai potrivita solutie si pentru afacerile aflate la inceput de drum.   

  Cele mai citite articole

  Articole Asemanatoare

  Articole Populare