More
  AcasăDiverseCe materii se fac la facultatea de design interior

  Ce materii se fac la facultatea de design interior

  Ce materii se fac la facultatea de design interior

  Introducere

  Facultatea de design interior este una dintre cele mai cunoscute facultati la nivel international, oferind studentilor oportunitati speciale de a-si exersa cunostintele si abilitatile creative in domeniul designului interior. Designul interior este un domeniu divers si provocator, care necesita abilitati de proiectare si planificare, precum si un simt al esteticii si creativitatii. Prin urmare, facultatea ofera o mare varietate de cursuri care sa-i ajute pe studenti sa isi dezvolte competentele si sa isi perfectioneze abilitatile. Acest articol va descrie cursuri si materii specifice care se fac la facultatea de design interior.

  Cursuri de baza

  Studiile de la facultatea de design interior se incep cu cursuri de baza, intre care se regasesc istoria designului interior, teoria culorilor, construirea, arhitectura, istoria arhitecturii, si tehnologia constructiilor. Aceste cursuri prezinta studenților conceptele fundamentale din domeniul designului interior si ii ajuta sa inteleaga modul in care devin influentate designul si constructiile de stilurile arhitecturale ale perioadelor diferite. Aceste cursuri de baza sunt de obicei necesare pentru a se putea trece mai departe la materiile specifice.

  Materii care se fac in principalele domenii de design

  In functie de specializare, studentii vor lua cursuri care sa se concentreze pe principalele domenii de design. Aceste domenii sunt: designul si planificarea spatiului, fotografia si reprezentarea spatiilor, materiale si produse, arhitectura si designul de mobilier, estetica si arta. Aceste cursuri se concentreaza pe metodele si tehnicile de design si planificare ale spatiilor interioare si exterioare, materiale si produse, arhitectura și designul de mobilier, precum si tehnicile specifice si tendintele estetice. Aceste domenii sunt acoperite profund si include cunostinte si abilitati practice.

  Competente tehnice si informatice

  Cele mai citite articole

  In plus, studentii sunt invatati sa foloseasca programe de design si planificare, precum AutoCAD, Revit si SketchUp. Aceste programe sunt folosite pentru a modela si a reprezenta spatiile interioare si exterioare, precum si pentru a ilustra materialele si produsele. De asemenea aceste programe sunt folosite pentru a facilita prezentarile si pentru a crea modele 3D, desene, si scheme care sa fie folosite in proiectele de design. Studentii invata, de asemenea, sa foloseasca programe care sa ajute la procesul de documentare si prezentare, precum Adobe Photoshop, Illustrator si InDesign.

  Consultanta si proiectare

  Cursurile de consultanta si proiectare prezinta studentilor conceptele de baza ale proiectarii si planificarii interioare si exterioare. Aceste cursuri ofera studentilor cunostintele si abilitatile necesare pentru a incepe proiectarea si a crea planuri de design pentru diferite tipuri de spatiu. Aceste cursuri ii invata pe studenti sa faca fata schimbarilor in lumea designului si sa se adapteze la tehnologia moderna si la tendintele actuale. Acestea ii invata, de asemenea, sa foloseasca coduri si reguli specifice privind proiectarea si planificarea spatiilor.

  Organizarea si managementul proiectelor

  De asemenea, studentii invata si practica metodele de organizare si de management al proiectelor. Acestea sunt gandite pentru a ii ajuta pe studenti sa devina manageri de proiect, capabili sa ia decizii si sa lucreze intr-un mediu profesionist. Aceste cursuri ii invata pe studenti sa gestioneze problemele de proiectare si de planificare, sa organizeze si sa planifice proiectele, sa determine costurile si sa monitorizeze progresul proiectelor. Acestea ofera, de asemenea, cunostinte si abilitati legate de lucrul cu clienti si furnizori, precum si despre reglementarile specifice domeniului.

  Concluzie

  In concluzie, facultatea de design interior ofera studentilor o varietate de cursuri si materii specifice, printre care se regasesc cursuri de baza, materii care se fac in principalele domenii de design, competente tehnice si informatice, consultanta si proiectare, precum si organizarea si managementul proiectelor. Aceste cursuri ii ajuta pe studenti sa inteleaga conceptele fundamentale ale designului interior si sa isi dezvolte abilitatile si competentele necesare pentru a deveni specialisti profesionisti in domeniu.

  Cele mai citite articole

  Articolul precedent
  Articolul următor
  Articole Asemanatoare

  Articole Populare