More
  AcasăDiverseCarmistin își consolidează poziția pe piața produselor bio prin investiții masive în...

  Carmistin își consolidează poziția pe piața produselor bio prin investiții masive în sustenabilitate alimentară în 2023

  Carmistin își consolidează poziția pe piața produselor bio prin investiții masive în sustenabilitate alimentară în 2023

  Carmistin, una dintre cele mai importante companii din sectorul agroalimentar românesc, își propune să rămână lider în producția de produse bio prin investiții semnificative în sustenabilitate alimentară și inovație sustenabilă în anul 2023.

  Iustin Paraschiv, președintele grupului, a afirmat că producția de hrană bio reprezintă o prioritate pentru companie, iar investițiile direcționate către dezvoltarea standardelor de producție sustenabile, inovația și practicile agricole ecologice sunt esențiale pentru a oferi publicului de larg consum produse alimentare sănătoase și de cea mai înaltă calitate.

  În contextul schimbării atitudinii consumatorilor față de produsele alimentare, interesul tot mai mare pentru produsele bio și protecția mediului, Carmistin dorește să se impună pe piața românească și să își consolideze poziția de lider prin producția de alimente sănătoase și ecologice obținute dintr-o agricultură responsabilă și durabilă.

  Cele mai citite articole

  Investițiile lui Iustin Paraschiv se concentrează pe dezvoltarea standardelor sustenabile de producție, utilizarea energiilor regenerabile în toate liniile de producție, dezvoltarea agriculturii ecologice și a inovației sustenabile. Scopul este de a asigura un lanț de producție responsabil, garanția produselor alimentare sănătoase și ecologice și o reducere semnificativă a emisiilor de carbon.

  Carmistin garantează un lanț de producție independent, începând de la cultivarea cerealelor, producția de furaj, creșterea animalelor de fermă și ajungând la distribuția produselor și preparatelor din carne în retail. Prin investiții în tehnologii inovatoare și sustenabile, Carmistin își propune să garanteze un lanț de producție responsabil și să furnizeze consumatorilor produse de cea mai înaltă calitate.

  În concluzie, prin investițiile sale ambițioase în sustenabilitatea alimentară și inovația sustenabilă, Carmistin își propune să rămână lider în producția de produse bio și să se diferențieze pe piață prin oferirea de alimente sănătoase și ecologice obținute dintr-o agricultură durabilă și responsabilă.

  Cele mai citite articole

  Articole Asemanatoare

  Articole Populare