More
  AcasăAuto5 avantaje ale anvelopelor de iarna Debica

  5 avantaje ale anvelopelor de iarna Debica

  Dupa cum spune proverbul „Inteleptul isi face vara sanie si iarna car”, soferii trebuie sa se intereseze din timp pentru anvelopele din sezonul urmator. Toamna a inceput deja si, desi nu se pune inca problema unor conditii de iarna, este important sa se procure din vreme cauciuri pentru anotimpul rece. Anvelopele de iarna Debica reprezinta solutia accesibila si eficienta de a echipa corespunzator o masina pentru conditii de carosabil mai putin favorabile.

  Proprietarii de automobile ar trebui sa uite de vechile anvelope uzate si de achizitiile la mana a doua si sa se orienteze catre cauciucuri noi, cu aderenta buna, fabricate de un producator autorizat, cu experienta pe piata produselor de profil. Este, in cele din urma, o investitie in propria siguranta si in cea a pasagerilor masinii. 

  Avantajele anvelopelor de iarna Debica

  Sunt o serie de caracteristici care trebuie luate in calcul la achizitia unor anvelope de iarna. Soferii trebuie sa constientizeze ca nu isi schimba cauciucurile in functie de sezon pentru ca asa cere legea si nu vor fi amendati in cazul unui control al Politiei Rutiere. Anvelopele de iarna Debica corespund exigentelor de calitate si siguranta si prezinta mai multe avantaje pentru utilizator.

  1. Sunt fabricate de un producator cu experienta

  Firma poloneza Debica are o vechime de peste 7 decenii in productia de anvelope, functionand din 1939 si pana in prezent, in permanenta raportandu-se la progresul tehnologic si exigentele din ce in ce mai ridicate ale conducatorilor auto de pe piata internationala.

  2. Rezistenta scazuta la rulare si stabilitate mare

  Cele mai citite articole

  Indiferent de conditiile de carosabil, se poate conta pe anvelopele de iarna Debica. Calea de rulare consta in 2 nervuri centrale. Pe prima, muchiile sunt orientate spre exterior pentru a elimina eficient apa pe suprafete umede, imbunatatind semnificativ aderenta. Celalta nervura este continua si are rolul de a creste stabilitatea anvelopelor in linie dreapta. Prin canelurile adanci, apa este condusa spre exterior pentru a minimiza riscul fenomenului de acvaplanare. 

  3. Durata de viata mare

  Cauciurile de calitate din care sunt alcatuite anvelopele asigura o buna rezistenta in timp si un nivel redus de zgomot.

  4. Pret accesibil

  Anvelopele de iarna Debica ofera un excelent raport calitate-pret.

  5. Gama larga de modele

  Debica produce cauciucuri atat pentru autovehicule, autovehiculele comerciale, camioane sau masini agricole, deci nu va fi greu de gasit anvelopele de iarna potrivite, care sa respecte toate standerdele in domeniu si sa asigure o stabilitate si o aderenta buna pe timpul conditiilor de iarna.

  Cele mai citite articole

  Articole Asemanatoare

  Articole Populare