Web design Romania - Web design Cluj, Optimizare, Ecommerce.

Politica de confidentialitate

Top Design respecta confidentialitatea utilizatorilor care acceseaza site-urile noastre si ca atare am creat aceasta declaratie de confidentialitate. Este intentia noastra de a va asigura ca respectam confidentialitatea dumneavoastra si ca am luat toate masurile necesare pentru a proteja orice informatii introduse de dumneavoastra.

Colectarea informatiilor si uzul lor

Formularele prezente pe acest site necesita introducerea de date de contact precum si alte informatii cu caracter confidential. Aceste informatii sunt utilizate exclusiv de catre Top Design pentru scopuri de uz intern si nu sunt vāndute, īnchiriate sau oferite īn vreun alt fel unei terte parti pentru nici un scop.

Securitate

Acest site dispune de metode de securitate pentru a asigura protectia īmpotriva pierderii, folosintei neautorizate si modificarea informatiilor aflate sub controlul nostru.

Site-uri Externe

Acest site contine legaturi spre alte site-uri. Top Design nu īsi asuma responsibilitatea cu privire la practicile si politicile de confidentialitate practicate de acestea si īncurajam utilizatorii sa studieze cu atentie declaratiile de confidentialitate ale respectivelor site-uri.

Completati acest formular pentru a obtine o estimare gratuita pentru orice tip de proiect sau serviciu.